Diskusjon:Knaben

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

== «Mannen fra Knaben» == Mannen fra Knaben som han kalles er en skikkelse på Knaben. Siden 1853 har denne mannen vært en av de fryktede blandt unge barn. I generasjoner har folk fortalt om mannen fra Knaben som mistet sinn datter i en gruveulykke. Fra den dagen har mannen fra Knaben prøvd å skaffe seg et nytt barn. For små barn som går alene i skogen er det ikke sikkert de kommer tilbake med det første. Mannnen fra Knaben går ofte for unge jenter som hans egen, høye med langt, mørkt, krøllete hår. Etter som det arrangeres leirskole hvert år så skulle man tro at det er nok å velge i ...{{tr|Slettes asap om det ikke dukker opp kilde}} Dette må skrives om for at det skal kunne brukes. --Mvh Erik d.y. 25. sep. 2016 kl. 22:16 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Knaben. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. jul. 2017 kl. 05:30 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Knaben. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 16. apr. 2019 kl. 01:47 (CEST)[svar]