Diskusjon:Kjelsås vel

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Etter min mening er det uryddig å ha tomme lenker. Dette gjelder veinavn som avgrenser vellets område. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Olafbraaten (diskusjon · bidrag) 11. jan 2010 kl. 09:49 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg går ut fra at du mener de røde lenkene? Disse har en informasjonsverdi. Jeg fant ingenting på norsk om dette, men se en:Wikipedia:Linking. - Soulkeeper 11. jan 2010 kl. 09:53 (CET)
Uenig. Det virker kun forvirrende at det er lenker til veier som ikke går et sted hvor du kan få vite mer. Det virker ikke som du har tenkt å skrive om disse i wikipediaa heller. Da bør de fjernes. Det er ingen 'informasjon' å lenke seg ut i tom luft! Jeg syns du skal fjerne dem!Dette usignerte innlegget ble skrevet av 195.204.41.11 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)
Det er normalt å lenke begrep som er relevante å lese mer om, selv om artikkelen ikke finnes. Hvis du er uenig i denne praksisen, kan du ta opp dette på Wikipedia:Torget. - 4ing 22. jan 2010 kl. 10:49 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kjelsås vel. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. mai 2024 kl. 13:14 (CEST)[svar]