Diskusjon:Kjell Haltorp

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 5. september 2013, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Jeg ser ingen grunn til at denne siden skal slettes. Kjell Haltorp har vert en landskjent predikant svært lenge. Blant pinsevenner og i den karismatiske bevegelse. Jeg vokste opp i dette miljøet, hvor i perioder Kjell Haltorp ble regnet som en av de fremste norske predikantene i det karismatiske miljøet. Bare det at han har vert pastor/forstander i Norges største tradisjonelle pinsemenighet, gjør mannen interessant for Wikipedia.

Jeg siterer: "«Det å følge Kjell Haltorp fra å være en marginalisert evangelist i det kirkelige landskapet til å se hva han er blitt i dag – en samlende person med hjerte for alt Guds folk, en som fører ledere og menigheter sammen – gir et innblikk i en fantastisk reise." -Pastor Egil Svartdahl, Filadelfia Oslo.

Fra presentasjonen av boken om Haltorp.

http://www.hermon.no/boker/boker-biografier/kjell-haltorp-visergutt-i-verdens-storste-firma

I går bla han forresten satt fri etter et døgn i Jordansk fengsel. Sitat: "Selv om evangelisten slapp ut mot kausjon, må han møte i retten igjen mandag, melder NTB."

http://www.k-s.no/artikkelside/article/201021

Det burde være nok for å fortelle de som vil slette at vi her har å gjøre med en som selvsagt skal nevnes i Wikipedia.

Likevel bør det legges inn flere kilder og lenker, slik at de som leser artikkelen kan forstå at det som står der er dokumenterbart.

Legger til litt mer: Det står i wiki-artikkelen at Haltorp var forstander i Oslo. Han var ungdomsforstander/ungdomspastor.

http://evangeliekirken-arendal.no/_min_kamp_selvbiografi/kapittel_10_11_12/

Siterer: "Kjell, som alle kalte pastoren, kom fra Østlandet og hadde vært ungdomspastor i Filadelfia, Oslo. Der hadde han kommet i skade for å reise til Sarons Dal i Kvinesdal og blitt kjent med Aril Edvardsen. Det likte eldsterådet i Filadelfia Oslo dårlig, han sluttet i menigheten og reiste til Arendal." Dette usignerte innlegget ble skrevet av 85.252.96.132 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Du burde vurdere å registrere deg som bruker på Wikipedia da det gir en rekke fordeler. --Finn Bjørklid (diskusjon) 6. okt. 2013 kl. 02:07 (CEST)[svar]
(Er litt usikker på Wikipedia etter noen kraftige krangler med folk her ang. barnevern, noen år tilbake. Så jeg avventer.) Dette usignerte innlegget ble skrevet av 85.252.96.132 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kjell Haltorp. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 20:55 (CEST)[svar]