Diskusjon:Kiteboarding

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Godt bidrag på artikkelen om Kiteboarding :) Kunne vært spennende å utvide artikkelen til å omhandle oppbygning og fysikken rundt kiten også. Og gjerne forskjellen mellom en C-kite og en Bow-kite. Eksempelvis hvor hvor mye en kvadratmeter betyr i drakraft? Er det en lineær_transformasjon økning eller en eksponentialfunksjon i kraft ettersom størrelsen på kiten øker? Kunne laget en tabell som tar for seg akkurat dette forholder for både C og Bow kites...

Bedre referanser?[rediger kilde]

Denne artikkelen var fram til 2015 merket med en mal som nå er slettet, en mal som etterlyste bedre referanser. Dersom du mener det er påstander i teksten som trenger referanser kan du merke den/disse med {{tr}} - eller selv utbedre artikkelen ved å legge inn kilder og referanser. Profoss og Bruker:Kimsaka 28. jun. 2015 kl. 19:35 (CEST)

Bedre referanser?[rediger kilde]

Denne artikkelen var fram til 2015 merket med en mal som nå er slettet, en mal som etterlyste bedre referanser. Dersom du mener det er påstander i teksten som trenger referanser kan du merke den/disse med {{tr}} - eller selv utbedre artikkelen ved å legge inn kilder og referanser. Profoss og Bruker:Kimsaka 29. jun. 2015 kl. 18:06 (CEST)

Ekstremsport[rediger kilde]

Kanskje det er en ekstremsport, men hva er belegget? --Vennlig hilsen Erik d.y. 12. feb. 2018 kl. 21:54 (CET)