Diskusjon:Kasjubisk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, en liten samling av polske publikasjoner ang. kaszuby:

"Bedeker Kaszubski" Róży Ostrowskiej i Izabeli Trojanowskiej, Wyd.Morskie 1974 

przewodnik Jarosława Ellwarta "Kaszuby", wyd. Region, Gdynia 1998 przewodnik Artura Jabłońskiego "Wędrówki po Kaszubach", wyd BiT, Puck 2000 publikacje cykliczne Krzysztofa Nowaka w "Życiu na fali", lata 1999-2001 opracowanie Alfonsa Sikory "Osobliwości i zabytki przyrody woj. gdańskiego", wyd. WOIT Gdańsk 1966 publikację Longina Malickiego "Rok obrzędowy na Kaszubach", wyd. WOK Gdańsk,1986 notatki z wykładu Eugeniusza Pryczkowskiego o Kaszubach dla SKPT-Gdańsk, 18.3.2002

”Det kasjubiske språket har alltid vært undertrykket av polakkene, ikke minst etter 1945” Hvor dette tøvet om undertrykkelse kommer fra?

  • Kontroversiell setning flyttet til diskusjonssiden:
    • Hvilke regler og fullmakter gjelder for en som kan bedømme at noe er ”Kontroversiell setning” ? Kontrovesliell er å publisere kvasi historiske fakta som med historien har ingenting å gjøre.
      • Setningen er kontroversiell i den forstand at det var uenighet om hvorvidt den var riktig. Den som skrev den mente åpenbart at den var riktig, men posteren øverst mente at den er tøv. Jeg har ikke kunnskap om emnet, så jeg flyttet den hit inntil videre. Noen andre må enten fjerne den eller flytte den tilbake og legge til mer informasjon om den påståtte undertrykkelsen.

Det kasjubiske språket har alltid vært undertrykket av polakkene, ikke minst etter 1945.

(Hvis ingen har diskutert den innen noen måneder kan den vel fjernes for godt.)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kasjubisk. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 12. des. 2017 kl. 17:31 (CET)[svar]