Diskusjon:Karbon (andre betydninger)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Så fort jeg får tid skal jeg prøve å skrive en mer utfyllende artikkel om Karbon. --Omes 16. feb 2005 kl.21:40 (UTC)


Jeg har nettopp skrevet artikkelen karbon (geologi). Det betyr at vi trenger en henvisning til denne artikkelen fra karbon. Dette er kanskje ett av tilfellene der det vil være berettiget å beholde artikkelen om grunnstoffet på siden som heter karbon, i og med at det er bedre kjent en den geologiske perioden, og at den sistnevnte er oppkalt etter den førstnevnte. I så fall trenger vi altså en lenke øverst i artikkelen. Alternativt flyttes innholdet av karbon til feks karbon (kjemi). Noen som har sterke meninger? Hanno 21. feb 2005 kl.17:01 (UTC)

Jeg har sterk mening om at karbon bør ha hovedartikkelen. --82.75.23.61 19. jan 2007 kl. 23:42 (CET)

Hei, fint med tilbakemelding, men det er kanskje litt sent snart to år etter at avgjørelsen om å bruke karbon som pekerside ble tatt. Det betyr ikke at det ikke kan endres, hvis vektige argumenter fremføres. Men du forstår sikkert at meningsytringer av anonyme brukere ikke kan tillegges altfor stor vekt. Vennlig hilsen, Hanno 20. jan 2007 kl. 10:59 (CET)

Karbon er et av de aller viktigste grunnstoffene vi har. Jeg tror et fåtall kjenner til at det er en geologisk periode som kalles karbon. Som du selv skriver er også navnet på tidsperioden oppkalt etter grunnstoffet. Men dette er ikke så veldig viktig for meg da. Ha en god. :-) Tidsperiodene omtales på norsk karbontiden og tilsvarende i fagmiljøet og norske lærebøker. --SOA 13. mai 2007 kl. 14:42 (CEST)[svar]