Diskusjon:Kaninhold

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting i januar 2008, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Opprydding starter[rediger kilde]

Jeg starter med opprydding, men jeg lagrer alt som ligger på siden. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Harrywad (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Det opprinnelige innholdet ligger nå på b:Husdyr/Kanin. BjørnN 29. des 2007 kl. 16:57 (CET)

Hører ikke avsnittet om at mange ser på kaniner som gnagere bedre hjemme i kanin? Dette handler om kaninhold, ikke kaninen i sin alminnelighet. Bare en tanke :) /Bjartewe 29. des 2007 kl. 04:27 (CET)

Jo, egentlig enig. --Harry Wad (HTM) 29. des 2007 kl. 10:12 (CET)

Råd før man kjøper[rediger kilde]

«Det er viktig å sette seg godt inn i kaninens behov før man går til innkjøp av en kanin som kjeledyr. Man kan kjøpe eller låne bøker om dette, et alternativ er Wikibøker.»

Dette er stil og innhold som ikke hører hjemme i våre artikler, og jeg så på det som så åpenbart at jeg fjernet det uten notis her. Btd 29. des 2007 kl. 20:35 (CET)

Artikkelen var merket som under arbeid og Harry Wad ba om noen dagers arbeidsro. Fint om dette hadde blitt respektert, slik at artikkelen kunne ha kommet på et akseptabelt nivå for alle. Hvorfor slikt hastverk? mali 29. des 2007 kl. 20:39 (CET)
Jeg tror at både Harry og hans opponenter bør holde seg i skinnet, en bra innsats fra Harry for å forbedre artikkelen blir nå sabotert.Johannes Kaasa 29. des 2007 kl. 22:15 (CET)
Dette er ikke sabotasje. Det er fritt frem for alle å redigere (bort) stoff slik som her referert til. Selvfølgelig er det greit at man får litt tid til å få ting på plass, men avsnittet som ble fjernet av Btd og så meg har ikke noe i et leksikon å gjøre (bør-formen). Flott jobbet av de som har jobbet med å forbedre artikkelen fra en hurtigslettekandidat til en dokumentert artikkel. nsaa 31. des 2007 kl. 00:30 (CET)

Referanser[rediger kilde]

Det er få norske wikipedia-artikler som er så velutstyrt med referanser som denne, jeg har nå fjernet 3 {{trenger referanse}} etter å ha funnet en rekke referanser på nettet som underbygger påstandene. Foreslår at de som nå ønsker, utfra ulike motiver, å putte flere {{trenger referanse}} inn i artikkelen, gjør samme sjekken som jeg gjorde først. Det er bedre å rette på en artikkel enn å sable den ned.Johannes Kaasa 30. des 2007 kl. 14:19 (CET)

Du har helt rett i at man bør, om mulig, få satt inn referanser selv for å være effektiv. Det er dog to ting som taler mot dette. For det første bør den som skriver ha referansene for hånden (hvor har man ellers skaffet opplysningene fra) og dernest kan den som etterlyser referanse ha liten bransjekunnskap om emnet og dermed kan det være vanskelig å finne relevante og gode referanser. Det gjør meg litt lei når du omtaler etterspørsel etter referanser som «enn å sable den ned». Som om å sette inn {{trenger referanse}} ikke er å rette på en artikkel (jeg har sett flere ganger at trenger referanser faktisk har luket ut feil og misforståelser.). nsaa 31. des 2007 kl. 00:38 (CET)
Trist hvis du blir lei deg (for å bruke en Valla-tilnærming), men i dette tilfellet har jeg en sterk følelse av at man kun ville trekke artikkelen ned ved å sette inn {{trenger referanse}} (nettopp fordi det var så lett å finne referanser dersom man ønsket det). Det har tidligere vært generelle diskusjoner om bruk av referanser, og jeg kan ikke huske at det var noen som helst konsensus for å legge listen så høyt som her.Johannes Kaasa 31. des 2007 kl. 11:17 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 10 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kaninhold. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 16:57 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kaninhold. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. mai 2018 kl. 09:22 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kaninhold. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. apr. 2019 kl. 10:02 (CEST)[svar]