Diskusjon:Juridisk person

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

"Fysiske juridiske personer"[rediger kilde]

Hvis definisjonen på en "juridisk person" inkluderer at det ikke er en fysisk person, hva kalles så en fysisk person som ikke ikke er en juridisk person (altså en person som for eksempel ikke er født av norske foreldre og som ikke er folkeregistrert og som ikke har personnummer)? Tittelen for fysiske personer, som svarer til tittelen "juridisk person", hadde vært naturlig å nevne i denne artikkelen.

Forresten, når det gjelder artikkelen om fødselsnummer (diskusjonen der er låst) virker første setning i innledningen der upresis, "Et fødselsnummer er et ellevesifret registreringsnummer som tildeles av den norske stat til alle landets innbyggere." Det burde stått noe sånt som, "[...] som tildeles av den norske stat til praktisk talt alle landets innbyggere." Det står så vidt jeg kan se ikke noe i artikkelen der om hvorvidt det er kriminelt å ikke ha fødselsnummer, i praksis virker det uansett naturlig at muligheten er tilstede for at innbyggere i landet kan eksistere som den norske stat ikke har tildelt fødselsnummer til. Bonusoptimus 28. apr 2007 kl. 03:38 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Juridisk person. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 14:20 (CEST)[svar]