Diskusjon:Joseph Smith

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Referanser?[rediger kilde]

Det oppgis en rekke påstander her som utgir seg for å være fakta, blant annet at det er funnet hestebein i graver fra før Colombus' tid i Amerika, at det finnes semittiske spor i amerikanske urbefolkningers språk osv. Burde man ikke kreve referanser på slike påstander, især når det er snakk om å troverdiggjøre religiøse teser?

Kategorisering på linje med Jesus eller Luther[rediger kilde]

Joseph Smith er blitt kategorisert i Kategori:Religionsstiftere istedenfor Kategori:Stiftere av trosretninger. __meco 26. okt 2006 kl. 15:37 (UTC)

Språk og fanboy speak (tilhengerguttsnakk)[rediger kilde]

Denne artikkelen er sterkt preget av at folk uten gode norsk-kunnskaper har skrevet store mengder fanboy-tekst. En må vel regne med muligheten for at interessenter fra USA som bor en stund i Norge, har brukt anledningen til å spre sine tanker. Det er i tilfelle meget uencyklopedisk. Jeg har fjernet noe av den ekstreme versalbruken i overskriftene ("Flere Åndelige Hendelser" og sånn - en "død gi-bort" som man ynder å kalle det 'over der'), men fryktelig mye arbeid gjenstår før dette er en artikkel med en viss minimumskvalitet. Wurdnurd 23. jul 2009 kl. 17:33 (CEST)

Håper du orker! Tekstmengden tilsier at det er et prosjekt. (;--D)Bjørn som tegner 23. jul 2009 kl. 17:52 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Joseph Smith. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. jul. 2017 kl. 02:07 (CEST)[svar]

Svar til "Kategorisering på linje med Jesus eller Luther"[rediger kilde]

Mange kristne er uenige i at mormonene er en retning innenfor kristendommen pga. store forskjeller i lære og mener at det er en egen religion. Derfor gir det mening at han er plassert der han er. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Skuskj (diskusjon · bidrag) 2. feb. 2022 kl. 15:07 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)[svar]