Diskusjon:John Arne Sæterøy

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Ville det ikke være mer riktig å ha denne på John Arne Sæterøy når mannen faktisk har ett navn og det vanligste navnet allerede er opptatt? Så kan man redirecte fra denne artikkelen. Det finnes flere Jasoner, men så vidt jeg vet finnes det bare en John Arne Sæterøy. Einar 31. aug 2004 kl.10:52 (UTC)

Men han er mer kjent under navnet Jason. Jeg tror ikke så mange kjenner igjen navnet John Arne Sæterøy som Jason, og etter min mening er det best å bruke det vanligste navnet, selv om det også er andre som har samme navn. Einar Myre 31. aug 2004 kl.13:21 (UTC)
Dette likner litt på USA-diskusjonen. Det er viktig at den vanligste betegnelsen faktisk virker. Man skal kunne skrive "Jason" og finne riktig side, men samtidig er døpenavnet hans det offisielt korrekte navnet. Forfattere kan godt finne på å skifte pseudonym. Noen skriver ulike sjangre under ulikt navn. Døpenavnet er litt mer stabilt. Bodvar 31. aug 2004 kl.16:17 (UTC)
Se eksempler på hvordan noe lignende er gjort på en: en:Morris (comics) og en:David Copperfield (illusionist). Einar Myre 31. aug 2004 kl.22:22 (UTC)
Jeg tenkte bare at det var en fordel å fjerne den klammen, så lenge man kan unngå det. Einar litt senere (tilde virket ikke i dag.)
Varför det?
Jeg har lagt ut en engelskspråklig artikkel på http://en.wikipedia.org/wiki/Jason_%28cartoonist%29. Har dere noen kommentarer?

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen John Arne Sæterøy. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. sep. 2023 kl. 15:13 (CEST)[svar]