Diskusjon:Johannes Paul IIs begravelse

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Anbefalt artikkel Johannes Paul IIs begravelse er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den blir ansett som spesielt lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.
TRENGER VEDLIKEHOLD: Johannes Paul IIs begravelse er en anbefalt artikkel som gjennomgår en revurdering.

Revurdering av artikkel Følgende vesentlige mangler er anført: Mangel på kilder og referanser.

Dersom disse manglene ikke er utbedret, eller påstanden om mangler imøtegått, i løpet av to uker, vil anbefalt-statusen bli fjernet. Revurderingen av artikkelen startet 9. juni 2020.


Husk å varsle eventuelle hovedbidragsytere (se artikkelens historikk) ved å legge inn
{{subst:UA-advarsel|Johannes Paul IIs begravelse}} ~~~~
på deres brukerdiskusjonssider, samt å opplyse om merkingen på WP:Notiser og på oppslagstavlen, slik at andre blir gjort klar over den.


det hadde vært fint med bilder til denne artikkelen. De bildene som er brukt i den engelske versjonen er fra Associated Press. Strengt tatt finnes det vel ikke andre bilder enn de akkrediterte journalister har tatt. Wolfram 9. apr 2005 kl.20:33 (UTC)

Kanskje noen wikipedianere var i begravelsen; men hvis de sto bakerst i køen blir det ikke så klare bilder tror jeg. --–Duffman 9. apr 2005 kl.20:37 (UTC)
Vi bør absolutt få inn noen bilder, men jeg er litt usikker på rettigetene til AP-bildene. Det er forsøkt lagt inn en Associated Press-mal på dem, men den eksisterer tydeligvis ikke. Fair use er veldig usikket på mange av dem, ettersom AP-bildene ikke er unike. Jeg synes vi kan ha litt is i magen og vente til vi får noen bilder med avklarte rettigheter. Cnyborg 9. apr 2005 kl.22:59 (UTC)

de:Bild:Aufbahrung_Papst_Johnnes_Paul_II.jpg hevdes å være GFDL. Det er tatt fra hjemmesidene til den argentinske presidenten, og de har fått tillatelse til å bruke billedmateriale derfra. Spørsmålet er bare om det er argentinerne som har opphavsretten i utgangspunktet. Wolfram 13. apr 2005 kl.16:44 (UTC)

Jeg kan ikke skjønne at argentinerne har rett til å gi en slik lisens på dette bildet. Cnyborg 14. apr 2005 kl.14:22 (UTC)

Skrivefeil[rediger kilde]

I avsnittet Fremvisning på paradeseng står det: «Påskelyset ble tent, og legemt med igjen incensert.» Den siste delen virker feil for meg, men hva er det som skal stå? Reinhard Heydt 17. okt 2011 kl. 14:08 (CEST)

Revurdering av artikkel[rediger kilde]

Jeg kommer nok til å sette i gang en formell revurdering av artikkelen. Den har ingen kilder overhodet, og kun noen få eksterne lenker. Jeg vet ikke hva slags prosess artikkelen gikk i gjennom før den ble anbefalt, men dette her holder ikke. --Eisfbnore 15. mai 2020 kl. 23:27 (CEST)