Diskusjon:Johan M. Setsaas

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Tekst flyttet til diskusjonssiden.[rediger kilde]

  • «I sin bok karakteriserer Hammerstad Setsaas som selve «Inkarnasjonen av en kommandosoldat», og påpeker hans helt spesielle utholdenhet. » : To norske offiserer (den ene er vel tidligere offiser), hvorav den ene blir nærmest hyllet av den andre, på wikipedias sider? Ikke godt nok. I artikkelen, så hevdes det at Setsaas har utdannelse fra fallskjermjeger-skolen. Dette holder vel for antyde (fordums?) kondisjon, til vedkommende. «Spesielle utholdenhet» er POV. Og ikke «spesielt» informativt for en leser av wikipedia. «Inkarnasjonen » av en kommandosoldat? Min POV, er at dette er tøvete og uinformativt. (Og hvis Setsaas utmerker seg mht fysisk kondisjon, blant andre kommandosoldater, så bør det finnes bedre eksempler i boka. (Kanskje han har vunnet løpekonkurranser der resten av avdelingen har deltatt? Slik informasjon er informativ.)
Cable-tv of our forefather's 10. apr 2010 kl. 11:22 (CEST)
Her har vi altså, i ditt syn, to POV-er mot hverandre: Din POV er at det er tøvete og uinformativt. Hvorfor skal vi følge din POV? Så lenge det er vist til kilde, så vet vi hvem sitt syn det er som presenteres. Hadde det vært et utsagn uten kildehenvisning, er det lett å si at det er POV, men her er det en kilde, og den gir uttrykk for en persons syn, selv om det upresist. Hvis du finner en kilde som sier noe annet, er du selvsagt velkommen til å legge denne informasjonen til i artikkelen. V85 12. apr 2010 kl. 08:40 (CEST)
Ikke alt som har en referanse, hører hjemme i wikipedia. I utgangspunktet så kan det være interessant med sitater om fysisk kondisjon. Men Oddmund Hammerstad er ikke noen kjent ekspert på «inkarnasjon». En svulstig og intetsigende hyllest, fra en offiserskollega til en annen, er noe wikipedia kanskje ikke trenger å samle på.
Cable-tv of our forefather's 19. apr 2010 kl. 03:54 (CEST)

Kommandosoldat[rediger kilde]

Artikkelen nevner en forbindelse med Hærens jegerskole. Kanskje artikkelen bør nevne om han tjenestegjorde som kommandosoldat, utover fullført «kommandosoldat-utdannelse».

Cable-tv of our forefather's 19. apr 2010 kl. 04:13 (CEST)