Diskusjon:Johan Daniel Berlin

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Den tyske siden har bilde av et tresnitt. Hvordan får vi det opp her ? Ant. meget enkelt, men jeg er ikke så skolert... Klausthemusician 6. jun 2010 kl. 13:12 (CEST)

Jeg flyttet det til Commons med en bot og satte det inn i artikkelen vår. Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim 6. jun 2010 kl. 14:02 (CEST)
Flott. Om du nå klarer i tillegg å føye til at dette er et bilde av en tremedaljon fra 1786 som eies av Ringve Museum eller vise meg hvordan det gjøres... (Prøvde, men det synes ikke å være en kategori i boksen hvor det passer.) Klausthemusician 6. jun 2010 kl. 19:28 (CEST)
Ser det. :-) Satte teksten under bildet med liten tekst. Bare fjern det om du ikke liker det. Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim 6. jun 2010 kl. 19:52 (CEST)
Byline turde jeg ikke etter å ha fulgt en megadebatt et annet sted om ureglementert bruk av kategorien... Klausthemusician 6. jun 2010 kl. 20:43 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Johan Daniel Berlin. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 10:03 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Johan Daniel Berlin. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. jun. 2019 kl. 17:13 (CEST)[svar]