Diskusjon:Jetset

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det som står her om jetset er solid misforstått og dilletantisk. På de engelske Wikipediasidene står en helt grei definisjon, med referanse til opprinnelse og opphav.

Jetset er en betegnelse på rike, økonomisk uavhengige mennesker som reiser verden rundt for å delta i festing og sosiale begivenheter som ligger utenfor vanlige menneskers rekkevidde. Begrepet tar utgangspunkt i det å forflytte seg pr. jetfly - noe som var et slags transportmessig kvantesprang og en svært dyr fornøyelse i 50-årene, da begrepet først oppstod. Selvom det å forflytte seg pr. jetfly i dag er svært alminnelig og oppnåelig for de fleste i den utviklede verden, har begrepet fortsatt fotfeste for den gruppen mennesker det opprinnelig var betegnelsen på. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Paulbiseth (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Du har et poeng. Kanskje du har lyst til å endre og forbedre teksten? Du kan fritt oversette fra den engelske, hele eller deler. Finn Bjørklid 5. feb 2009 kl. 15:29 (CET)
Frem til noen gjør det, er teksten du skrev mye, mye bedre enn det som står. Så jeg erstattet den. mvh. Anders 84.74.191.157