Diskusjon:Jens Evensen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

En mann som har så stor del av æren av den norske velstand (les avtale om kontinentalsokkelen) fortjener mer oppmerksomhet en dette på wikipedia.. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 62.16.223.54 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Det har du helt rett i. Det er overvelmende hvordan Norge har glemt hvem som gjorde oss rike.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 80.213.186.184 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

no:WP er et prosjekt for å utarbeide og vedlikeholde et leksikon på norsk. Det er ikke en popularitetskonkurranse. Du/dere står fritt til å utvide artikkelen så lenge du/dere følger systemreglene. Keanu 7. sep 2010 kl. 13:00 (CEST)

Hvordan legger man til bilde?[rediger kilde]

Hvordan legger man til bilde?Dette usignerte innlegget ble skrevet av Angelus89 (diskusjon · bidrag) 2008-10-26T04:03:27 (Husk å signere dine innlegg!)

Først må man ha de nødvendige rettighetene til å lisensiere et bilde til fritt bruk (inkludert kommersiell bruk) – deretter laster man opp dette bildet med sådan en lisens til commons, som beskrevet på Hjelp:Bildeopplasting. Til sist setter man bildet inn i artikkelen, som beskrevet på Hjelp:Bilder#Sette inn bilder i artikler. Det første er ofte det vriene. :) — the Sidhekin (d) 26. okt 2008 kl. 04:21 (CET)

Dr. juris i 1968 ?![rediger kilde]

Denne doktorgraden heter noe annet fra Harvard, og årstallet kan umulig være riktig. Hirpex 7. mai 2010 kl. 23:25 (CEST)[svar]

Opplysningen om grad og årstall er belagt med biografien fra Stortinget som kilde. Samme opplysning finnes i 1979-utgaven av Hvem er Hvem?. Har du referanser på at graden egentlig heter noe annet og det samme for årstallet? Vennlig hilsen, Ordensherre 6. sep 2010 kl. 17:55 (CEST)

Burde denne siden være inkludert i linker?[rediger kilde]

Hei, burde denne siden være inkludert blant linkene? - https://shjel.no/ Det er et legat dedikert til han hvor det utgis stipender for havrett.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Jens Evensen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. apr. 2019 kl. 02:52 (CEST)[svar]