Diskusjon:Jens Bratlie

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

En liten korrekturmerknad: Det står «Bratlie ble valgt inn på Stortinget fra bykretsen for Kristiania, Hønefoss og Kongsvinger for perioden 1901–1903, og ble følgelig medlem av Militærkomiteen». Ordet følgelig betyr vanligvis derfor, eller av den grunn, og indikerer her at det er logisk at en stortingsrepresentant fra Kristiania, Hønefoss og/eller Kongsvinger blir forsvarspolitiker. Kan det stemme? Ellers: pent arbeid! Muh MHaugen 7. jul 2009 kl. 23:55 (CEST)

Akkurat, da har jeg misforstått ordets korrekte betydning, jeg stryker det. Takker for det, tror du denne vil duge som kandidat til AA? – Erik, 8. jul 2009 kl. 00:22 (CEST)
Til AA vil jeg anbefale at du går noe dypere i stoffet, og bruker papirkilder som ikke bare beskriver livsløpet på overflaten, men som også drøfter hva som skjedde, og hvorfor. Teksten slik den nå står, er basert på «sympatiserende kilder», som ser norsk historie og politikk i Bratlies periode fra Bratlies synsvinkel. Det burde nok utvides noe med generelle historieverk som Berge Furres Våre hundreår eller Knut Kjeldstadlis Bind 10, om 1905-35, i Aschehougs norgeshistorie, evt også det rette bindet av Høyres historie. OK? Mvh MHaugen 8. jul 2009 kl. 01:42 (CEST)
Sånn umiddelbart så tror jeg i alle fall at jeg kommer til å låne Høyres historie fra Trondheim Høyre uansett, og det er nok en rimelig nøytral kilde skrevet av en utenforstående historiker. I mellomtiden kommer jeg til å løfte flere partiledere (-formenn...) til samme nivå som denne. Har så vidt startet på Otto Bahr Halvorsen. Takker for tipsene . – Erik, 9. jul 2009 kl. 00:54 (CEST)