Diskusjon:Jens Bjerre

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er det ikke muligt at skrive en norsk version med fornorskning og bearbejdning af den danske tekst? Det har fungeret før. --Orakologen 14. okt 2011 kl. 14:34 (CEST)

  • Det blir helt feil å lime inn en dansk tekst og deretter forvente at den automatisk blir oversatt. Dansk tekst skal være på dansk Wikipedia, på Wikipedia for norsk bokmål kun norsk tekst. Stadig innliming av utenlandsk tekst kan medføre sletting. Det er heller ikke opp til deg å fjerne maler satt på artikler. --Finn Bjørklid 14. okt 2011 kl. 14:44 (CEST)

De to sprog ligger jo vældig tæt på hverandre, og teksten er allerede delvis fornorsket. Det ville være let at rette de sidste forskelle. --Orakologen 14. okt 2011 kl. 14:49 (CEST)

Det kan ofte være verre å renskrive en dårlig skrevet dansk tekst enn å oversette en engelsk eller tysk tekst. Og hvorfor skal vi akseptere at vår Wikipedia forsøples av utenlandske tekster? --Finn Bjørklid 14. okt 2011 kl. 14:52 (CEST)
Nå har jeg brukt tid på å oversette artikkelen. --Finn Bjørklid 14. okt 2011 kl. 17:26 (CEST)

Okay, men jeg har tidligere skrevet artikler på norsk om fx kortspil (under andet brugernavn) og fået positiv respons. Jeg har også bragt fornorskning af danske artikler op som diskussionsspørgsmål, og folk var enige om, at det var en god måde at udvide encyklopædien på. Men I (eller nogle af jer) har åbenbart ændret holdning. Vh --Orakologen 14. okt 2011 kl. 21:03 (CEST)