Diskusjon:Janne Haaland Matlary

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Opus Dei[rediger kilde]

Jeg fjernet en setning som jeg ikke kunne finne referanser for: «Hun sympatiserer med den konservative organisasjonen Opus Dei, og støttet blant annet deres ønske om å etablere seg i Norge, men er ikke selv medlem av organisasjonen.» Etterpå så jeg fra historien at denne setningen er satt inn og fjernet tidligere også. Før den evt. gjenopprettes kunne det vært greit med en referanse, om ikke annet enn en avisartikkel, da temaet er til dels kontroversielt, og resten av det som står i artikkelen er dekket av referanselisten. --Eddi (Snakk) 15. nov 2005 kl.09:22 (UTC)


Hei. I et intervju med Dag og Tid fra 1.september 2003, står det at "Ho lovprisar Opus Dei (...)". Du kan lese intervjuet på følgende side: http://www.dagogtid.no/arkiv/2003/38/

På en annen side skriver i hun i en kronikk i Dagbladet 24.september 2004, som et svar til motdebattant: "Forsøket på å klistre meg til Opus Dei er selvsagt opportunt - hvilken fantastisk konspirasjonsteori man får ut av det! " (http://www.dagbladet.no/kultur/2004/10/01/409983.html).

Det kan se ut som hun har uttalt til dels forskjellige ting om organisajonen i norske medier, og det derfor er vanskelig å konkludere hvordan hun står i saken. Mitt forslag er at hvis man ønsker det, kan man tilføye i artikkelen at Matlary har TILDELS uttalt seg positivt om Opus Dei i norske medier. 28.apr 2006 kl.1654 (UTC)

Referanser m.m.[rediger kilde]

Jeg har forståelse for at Orland fjernet navnene på barna til Matlary, men ikke at også fotnotene og reflisten gikk fløyten. Artikkelen hadde da vært tjent med flere fotnoter, ikke det motsatte! Dagtho 8. jul 2010 kl. 17:20 (CEST)

Greit nok. Men det er nok min vurdering at denne biografien, som de fleste andre biografier her på wikipedia, først og fremst trenger mer faglig fundert stoff om vedkommendes innsats som politiker og forsker, og ikke nødvendigvis slektshistorie og henvisning til dødsannonser for familiemedlemmer. Mvh MHaugen 8. jul 2010 kl. 18:00 (CEST)
Jeg er selvsagt enig i at hovedfokuset bør ligge på Matlarys profesjonelle karriere. Men da jeg valgte å legge til kortfattet informasjon om familien, så syntes jeg det var på sin plass å nevne hvor jeg hentet opplysningene fra. Så får vi alle jobbe med å utvikle resten av artikkelen - med noter! Dagtho 9. jul 2010 kl. 00:01 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Janne Haaland Matlary. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 07:17 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Janne Haaland Matlary. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. mar. 2021 kl. 00:09 (CET)[svar]