Diskusjon:Israel-lobbyen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne artikkelen hadde litt preg av å være litt konspiratorisk og mystisk. Forsøker å få frem at lobbyvirksomhet ikke nødvendigvis bare er skumle saker. Jeg forsøker å bake inn et litt mer balansert bilde av hva lobbyvirksomhet er, og at det faktisk er en del av en demokratisk og åpen prosess. Det er også viktig å få frem at israel-lobbyen som alle andre har naturlige mot-kandidater.

Jeg mener også det er viktig at begrepet ikke bare brukes som skjellsord, for det er det nødvendigvis ikke (i noen miljøer i norge virker det alikvel som om det er et skjellsord, men lobbyisme er jo noe alle driver med...). Israel-lobbyen bruker jo med stolthet begrepet om seg selv, og det hadde de ikke gjort om det var et skjellsord i amerikansk politikk.Dette usignerte innlegget ble skrevet av Segrov (diskusjon · bidrag) 20. jan 2007 kl. 18:54 UTC+5 (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg synes endringene du kom med var meget gode og oppklarende. Kjetil r 21. jan 2007 kl. 00:58 (CET)
Det er to svakheter her i det:
  1. Det blir litt mye allmenn demokratiteori.
  2. Selv om det er arabiske lobbygrupper i USA er ikke disse like sterke.
Jeg har forsøkt å balansere dette noe
--Pungmose 5. jun 2007 kl. 14:52 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Israel-lobbyen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 12. jul. 2017 kl. 14:03 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Israel-lobbyen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 04:34 (CEST)[svar]