Diskusjon:Institutt for Norsk Okkupasjonshistorie

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Slettet avsnitt[rediger kilde]

Slettet siste stykket: "Enkelte i miljøet rundt INO støttet opprettelsen av det nynazistiske partiet Norsk front i 1975 og har stilt til valg på listene til Ensliges parti, Norges demokratiske parti, Frie folkevalgte, Nasjonaldemokratene, Fedrelandspartiet og Hvit valgallianse. "

Så lenge dette ikke kan verifiseres på en eller annen måte er det ikke annet enn løse rykter. Og den slags sømmer seg ikke Wikipedia.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 85.164.77.121 (diskusjon · bidrag) 16. des 2008 kl. 20:21 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Nedlagt[rediger kilde]

INO ble nedlagt i 2003, det eksisterer ingen medlemsorganisasjon. Stiftelsen norsk okkupasjonshistorie ble oprettet for å forvalte de økonomiske midlene etter INO. Disse midlene deles ut som stipend til forfattere, historikere og forskere på okkupasjonshistorien.Dette usignerte innlegget ble skrevet av SNO-INO (diskusjon · bidrag) 20. sep 2011 kl. 21:58:32 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Institutt for Norsk Okkupasjonshistorie. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 03:13 (CEST)[svar]