Diskusjon:Ind-Eks-huset

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Indekshuset eller Ind-Eks-huset[rediger kilde]

Hos Arc! http://www.artemisia.no/arc/ omtales huset konsekvent som Ind-Eks-huset og ikke Indekshuset. Jeg antar Ind-Eks-huset er riktig. Burde artikkelen endre navn? Om den endres må også småplukk i artikkelen om John Engh endres: http://no.wikipedia.org/wiki/John_Engh Mvh.Anne-Sophie Ofrim 18. sep 2009 kl. 20:04 (CEST)

Jeg har jobbet i dette strøket i 25 år og har aldri sett noen annen skrivemåte enn den som er brukt i artikkelen. Mener vi trenger flere gode kilder før vi tar en beslutning og gjennomfører eventuelle endringer. 91 18. sep 2009 kl. 20:10 (CEST)
Jeg har også sjekket Arkitektur i Oslo : en veiviser til byens bygningsmiljø og Oslo byleksikon hos Det digitale Nasjonalbiblioteket og får opp Ind-Eks-huset på begge. Ellers er jeg enig med deg i det du skriver. :-) Mvh.Anne-Sophie Ofrim 18. sep 2009 kl. 20:34 (CEST)
Ops, ser ut til at jeg har flyttet på artikkelen til Ind-Eks-huset, som del i opprydningen av røde lenker. Hvis det er ønskelig så kan jeg flytte tilbake. Profoss 6. okt 2009 kl. 17:17 (CEST)
Eierselskapet heter Indekshuset as, kontorhotellet: Indekshuset Businhess Center as, bensinstasjonen som var her i utallige år hadde firma Hydro Texaco Indekshuset, fortidsminneforeningen kaller det Indekshuset, PEAB og Steen & Lund refererer til det som Indekshuset. Jeg tror ikke at eierne bruker feil navn, og har, som nevnt ovenfor, en klar preferanse for denne skrivemåten - om ikke det finnes andre, autoritative kilder som viser noe annet helt entydig. 91 6. okt 2009 kl. 17:34 (CEST)

Bedre referanser?[rediger kilde]

Denne artikkelen var fram til 2015 merket med en mal som nå er slettet, en mal som etterlyste bedre referanser. Dersom du mener det er påstander i teksten som trenger referanser kan du merke den/disse med {{tr}} - eller selv utbedre artikkelen ved å legge inn kilder og referanser. Profoss og Bruker:Kimsaka 29. jun. 2015 kl. 00:56 (CEST)