Diskusjon:Ice Group

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, Jeg jobber for kommunikasjonsbyrået Corporate Communications AS, som representerer Ice Group (tidligere AINMT). Jeg ønsker å endre denne artikkelen fordi dagens Wikipedia-side om Ice Group-konsernet er utdatert og delvis feilaktig, og derfor behøver en oppdatering.

Dagens Wikipedia-side om konsernet omtaler AINMT Holdings AB. Denne siden er utdatert fordi AINMT har endret navn til Ice Group, samt fordi AINMT Holdings AB ikke er konsernspissen i selskapet (det er et OTC-noterte Ice Group AS som er konsernspiss). I tillegg sier ikke nåværende artikkel noe om at selskapet også har virksomheter i Brasil, Indonesia og Filippinene.

Kort oppsummert ønsker jeg at følgende oppdateres: • Sidetittel endrer navn fra «AINMT Holdings AB» til «Ice Group» • «AINMT Holdings AB er et svensk aksjeselskap med hovedkontor i Stockholm.[1]» >>> endres til>>> «Ice Group er et internasjonalt teleselskap som er notert på A-listen1 på det norske OTC-markedet» • «Selskapet leverer mobiltelefoni og IP-telefoni gjennom datterselskapene Net 1 i Sverige og Danmark, og ice.net i Norge.» >>> endres til >>> «Selskapet leverer mobiltelefoni og mobilt bredbånd i Norge gjennom datterselskapet ice.net. Selskapet leverer også mobilt bredbånd i Sverige og Danmark gjennom datterselskapet Net1. Jeg ønsker også å legge til følgende informasjon for at selskapsbeskrivelsen gir en korrekt oversikt over virksomheten. • Ice Group og selskapets lokale partnere er i ferd med å bygge ut 4G nett i Indonesia2 og Filippinene. I tillegg eier selskapet 30 prosent av det brasilianske teleselskapet Nextel Brasil.3 • Ice Group het tidligere AINMT men byttet navn4 i august 2017.

Referanser 1. Verdipapirforetakenes Forbunds NOTC A-liste 2. «Ice-eier satser i Indonesia» www.insidetelecom.no 3. «Ice-eier satser på mobilmarkedet i Brasil» www.e24.no 4. «Ice og AINMT rydder opp i navnebruken» www.e24.no Dette usignerte innlegget ble skrevet av Endreaaj (diskusjon · bidrag) 12. september 2017 kl. 19:36 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Husk at dette er et leksikon. Dermed må på noe vis historien til foretaget også bevares. Oppdatering gjennom fjerning er hjemmesidestoff og Wikipedia er ikke en hjemmeside. 109.247.144.11 13. sep. 2017 kl. 00:26 (CEST)[svar]

Hei og takk for tilbakemelding. Det forstår jeg. Jeg tenker da at det beste alternativet er å opprette en egen Wikipedia-side for Ice Group som bl.a. lenker tilbake til forhenværende AINMT. Dermed blir historien ivaretatt samtidig som det er mulig å finne informasjon om et av Norges største teleselskaper. Flott om dere likevel kan rette opp i en faktafeil på nåværende side. Det står nå at "Selskapet leverer mobiltelefoni og IP-telefoni gjennom datterselskapene Net 1 i Sverige og Danmark, og ice.net i Norge". Dette er ikke korrekt. Det er bare i Norge at selskapet leverer mobiltelefonitjenester. I Sverige og Danmark leverer selskapet kun mobilt bredbånd. Korrekt beskrivelse er: "Selskapet leverer mobiltelefoni og mobilt bredbånd i Norge gjennom datterselskapet ice.net, samt mobilt bredbånd i Sverige og Danmark gjennom datterselskapet Net1. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Endreaaj (diskusjon · bidrag) 13. september 2017 kl. 07:32 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Ser ut til at org.nr. kommer i skade for å lenke til det jeg antar er majoritetseierens holdingselskap, i stedet for det OTC-noterte selskapet "ice group asa" som er det som etter hvert skal børsnoteres og som er det riktige. Aner ikke hvordan jeg kan fikse dette. Hvis noen i samme omgang kan fikse problemet med firmalogo i malen på sidene "ice" og "ice group" hadde det vært fint. 46.249.255.134 24. feb. 2019 kl. 19:47 (CET)[svar]

Nevermind, jeg fant ut av det og fikk rettet det opp. 46.249.255.134 24. feb. 2019 kl. 21:16 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ice group. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. feb. 2021 kl. 13:28 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ice Group. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. sep. 2023 kl. 12:05 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ice Group. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. apr. 2024 kl. 17:12 (CEST)[svar]