Diskusjon:ISDN

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

På min artikkel om ISDN har noen satt at denne må gjennom en opprydding, men uten å si noe mer om hva som er galt.

Som nybegynner ville det være til stor hjelp for meg om den som har satt denne merknaden kanskje kunne si noe om hva som trengs...

Husk at jeg er nybegynner og kan ikke alt dette helt ut i fingerspissene ennå slik som dere som har holdt på siden starten.

--Sverre K. 1. aug 2005 kl.08:31 (UTC)

Grunnen til opprydningstaggen er nok at det ikke er laget en eneste lenke til andre artikler, slik at dette blir en blindveisartikkel. Cnyborg 1. aug 2005 kl.08:34 (UTC)

Opprydning[rediger kilde]

Jeg har lagt inn ganske mange lenker, men det hjelper ikke. Det samme gjelder forsåvidt artikkelen om PSTN.

Noen som kan hjelpe meg?

--Sverre K. 1. aug 2005 kl.11:17 (UTC)

Det hjelper sikkert, allikevel er det en god idé å lese stilmanualen, opprydningsmalen inneholder en lenke. Når artikkelen er standardisert vil opprydningsmalen forsvinne. Du kan også fjerne den selv, dersom noen da syns at opprydningen ikke var god nok vil den komme tilbake.

Det er forøvrig bedre å legge informasjonen om B-kanalen i en egen seksjon under ISDN, da denne informasjonen bare blir brukt i denne sammenhengen. Siden B-kanal bør da inneholder teksten #REDIRECT [[ISDN]].
PSTN som egen side er i orden, det er jo noe annet enn ISDN. BjørnN 1. aug 2005 kl.12:04 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen ISDN. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 24. apr. 2019 kl. 00:50 (CEST)