Diskusjon:Hyre

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne artikkelen er utsatt for uforståelig modifikasjon av andre brukere. Versjon pr. 12. apr 2009 kl. 21:29 (CEST) er mest presis innholdsmessig. - Degress 12. april 2009 kl. 22:04 (CEST)

Beklager, men du har nok misforstått hvordan Wikipedia fungerer. Det er ikke sikkert at alle er enig i ditt verdensbilde, så fort du trykker lagre gir du fra deg eiendomsretten til teksten, og hvem som helst kan redigere og gjøre forbedringer. Noen ganger kan det hende det er andre som har et litt bredere perspektiv på tingene enn det du har. Jeg vil nok en gang anbefale deg å kommunisere med andre brukere slik jeg skrev på din diskusjonsside før i dag. Fortsetter du slik ender du bare opp med å bli blokkert. mvh, Apple farmer 12. apr 2009 kl. 22:10 (CEST)
Jeg ser ikke meningen i dine kommentarer her. Copyrightbestemmelser har jeg et visst kjennskap til. Resten er uforståelig. - Degress 12. april 2009 kl. 22:36 (CEST)
Han forteller deg at det ikke er du som har eiendomsretten til en artikkel, selv om det er du som har opprettet den. Etter min mening hadde du ingen grunn til å fjerne Bjørn_som_tegners bidrag tidligere i dag, og derfor ble endringen tilbakestillt. Proteus 12. apr 2009 kl. 22:41 (CEST)
Mine modifikasjoner er med bakgrunn i regelverket lik jeg fikk det fortalt da jeg mønstret ut i januar 1964. Hvis min hukommelse er blitt skjev, eller mønstringsmannen har formildet noe, skal jeg beklage - men jeg mønstret av etter 11 måneder i Liverpool, og betalte hjemreisen selv (den ble ordnet av gnisten og trukket av sluttoppgjøret som jeg fikk etter hjemkomst). Jeg var da klar over at jeg ville ha krav på fri retur fra Nordeuropa en måned senere - men da ville skipet høyst sannsynlig være i amerikanske farvann for en ny 6 - 12- månedersperiode (rett svar: Japan), noe som ikke passet med mine fremtidsplaner.
Greit nok at du har satt deg litt inn i tingene - men vi må nok alle finne oss i at noe hist og her vet noen mere om. Resten er spørsmål om valg av ordlyd for å gi en best mulig forklaring for den som oppsøker emnet. Der forsøker de seriøse å hjelpe hverandre, siden ingen har patent på alltid å være best. Bjørn som tegner 12. apr 2009 kl. 22:51 (CEST)
Jeg kunne også berette forskjellig om personlige erfaringer med fenomenet. Forklaringen over er grei nok. - Degress 13. april 2009 kl. 00:35 (CEST)