Diskusjon:Hundesykdom i Norge 2019

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Bra artikkel :-)[rediger kilde]

Dette er en bra artikkel! Bra at noen bryr seg om disse stakkars hundene. Synes synd på dem. De er jo snille dyr, og de fortjener ikke denne sykdommen. Helt forferdelig, de dør og blør i hjel! Takk til den som opprettet denne artikkelen! Håper det blir flere sånne fine artikler, og håper noen redigerer den. Det er veldig viktig at folk vet hva de skal gjøre med hundene. Dra til veterinær hvis du merker forskjeller på hunden din. Dette er veldig viktig info. Du burde ikke la hunden din hilse på andre hunder, helt til dette er oppklart. Bakteriene dreper hunden og ødelegger tarmen på de stakkars dyra. De blør! Dette er farlig! Tenk om dette smitter mennesker! Dette kan mutere og gå på mennesker! Da må da vel noen bry seg, når de ser at det går ut over en selv og ikke hundene. Men forskningen er jo så dårlig nå for tiden, så de vil sikkert aldri finne ut av dette. Det er akkurat som pest; de kaster opp blod og har blodig diaré. Nei! Jeg vil ikke ha det! De dør og blør! De blør jo for svingene i hjel! Hva kan vi gjøre?? Takker til den som skrev denne sida. :-) Hadet!

Flott å høre at noen setter pris på skrivingen min. Jeg mener bare at en bør dele fakta og sannheten på Wikipedia, slik at nysgjerrige i vårt demokrati skal få en grei oversikt. ---Snorken123 (diskusjon) 8. sep. 2019 kl. 23:32 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Hundesykdom i Norge 2019. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. feb. 2021 kl. 06:11 (CET)[svar]