Diskusjon:Holistisk forbund

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

F eller f?[rediger kilde]

Jeg har ikke klart å få rede på om forbundet skriver egenavnet sitt «Holistisk Forbund» eller «Holistisk forbund». På deres egen nettside, www.holsime.no, brukes de om hverandre... I mellomtiden er Holistisk Forbund på WP omdirigering til Holistisk forbund, da den sistnevnte var oprettet som artikkel før førstnevne. Noen som har innsikt i dette her? --Lphelgestad 12. aug 2006 kl. 00:23 (UTC)

De ser ikke ut til å ha noen fastlagt form; det går om hverandre. Da mener jeg det er best å velge den formen som følger norsk rettskrivningsnorm som artikkelnavn. Cnyborg 12. aug 2006 kl. 00:30 (UTC)

Det SKAL være Holistisk Forbund - med STOR F i Forbund!! Mvh. Stian M. Eriksen/HoF

Men artikkelen skal IKKE være så preget av egenreklame. Ellers er redirecter en god ting.--Bjørn som tegner 18. sep 2007 kl. 14:00 (CEST)

Fjernet navn på ansatte i organisajonen og gjengivelsen av §1. Og prøvd å skrive mer nøytralt. Solbris 15. jul 2008 kl. 23:08 (CEST)

Egenreklame[rediger kilde]

Fjernet opplysninger om ritualer (bla. priser) og hvilke steder det finnes kontaktpersoner. Disse opplysningene hører mer naturlig hjemme på hjemmesidene til Holistisk Forbund. Solbris 17. mar 2010 kl. 20:01 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 5 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Holistisk forbund. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. feb. 2023 kl. 20:08 (CET)[svar]