Diskusjon:Hillary Clinton

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Cscr-former.png Hillary Clinton har vært oppe til avstemning for å bli anbefalt eller utmerket, men ble ikke vedtatt.

Om røde lenker[rediger kilde]

Når man oversetter hele eller deler av en artikkel fra et annet språk, drar man ofte med seg en rekke røde lenker. En grei huskeregel kan være at det sjelden er nødvendig å opprette en lenke dersom den artikkelen som det skal lenkes til ikke finnes på flere wp-språk enn det man oversetter fra. Et eksempel: artikkelen Daniel Boone pr nå inneholder en rød lenke til Oleg Valley. Vi ser imidlertid at en:Oleg Valley finnes bare på engelsk wp, og den representerer derfor trolig et detaljnivå som ikke er nødvendig på no:wp. Med andre ord: dropp lenking, det finnes alltids nok andre røde lenker å fylle. Mvh --MHaugen 18. mar 2008 kl. 23:11 (CET)

Hillary Clinton fremfor Hillary Rodham Clinton[rediger kilde]

Hva med å flytte artikkelen? Jeg tror 99 % av leserne våre kun skriver «Hillary Clinton» når de søker etter denne artikkelen, dette må derfor regnes som hovedoppslagsordet. Noen gode grunner for ikke å flytte? Kjidel (d) 25. mar 2008 kl. 11:03 (CET)

Jeg er enig med deg, det er ikke uvanlig å ikke ta med alle navn eller offisielt navn artikkelnavnet. Grrahnbahr 26. mar 2008 kl. 19:33 (CET)
Da har jeg gjennomført flyttingen, siden ingen opponerte. (vi får se hvor lenge dét varer) Kjidel (d) 31. mar 2008 kl. 16:07 (CEST)

upresist[rediger kilde]

De siste endringene her forskutterer utviklingen. Clinton har ikke trukket seg som kandidat og Obama har ikke fått nok bundne delegater til å vinne nominasjonen. Så det demokratiske partiet har ennå ikke nominert en presidentkandidat. Dette med superdelegater som velger side er helt uoffisielt og kan dessuten skifte (noe det også ofte gjør). Så lenge Clinton er kandidat bør det stå det i artikkelen. Se også tilsvarende engelsk artikkel. Kph 4. jun 2008 kl. 23:39 (CEST)

Nominasjonsprosessen[rediger kilde]

Behøver en oppklaring på en detalj her - artikkelen sier :

"Under det første nominasjonsvalget i Iowa den 3. januar 2008, havnet Clinton på 3. plass med 15 delegater og 29.47% av stemmene. Barack Obama vant delstaten (37.58% og 16 delegater), mens John Edwards havnet på 3. plass (29.75% og 14 delegater)".

Jeg forsøkte å sammenlikne med Engelsk Wiki som sier at: "In the first vote of 2008, she placed third in the January 3 Iowa Democratic caucus to Obama and Edwards". Imidlertid er linken som skulle gi referansen død...

Jeg ville rettet John Edwards plasering til 2. plass, basert på prosentandelen av stemmene. Men så ser jeg at Hillary Clinton kom på 2. plass målt etter antall delegater .. So what?

TorSch 16. aug 2009 kl. 12:13 (CEST)

Bilde[rediger kilde]

Foreslår at ein endrar biletet på saka om Hillary Clinton. Biletet som er i bruk er vel eit bilete frå den tida ho var førstedame, og det passar seg vel ikkje heilt? Ho er no utanriksminister - kanskje det kunne passe seg å nytte det offisielle biletet frå Foggy Bottom som på den engelske versjonen av Wikipedia? Dette usignerte innlegget ble skrevet av Vegerv (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Tja, ser ikke noen grunn til å ikke oppdatere bildet. Slengte inn det fra engelsk Wikipedia. decltype (kontakt) 6. mar 2010 kl. 00:03 (CET)

Utmerkelser[rediger kilde]

HC har tilsynelatende fått en rekke utmerkelser, men på WD er det ingen referanser for noen av dem. Det er for en rekke æresdoktorater heller ikke laget egne WD-sider. Det ser derfor litt dumt slik det står nå. Kanskje bare å slette disse på WD?--Trygve Nodeland (diskusjon) 27. jan. 2016 kl. 21:50 (CET)

Har "skrudd av" på WDalle honoris causa som ikke var laget som egne sider.--Trygve Nodeland (diskusjon) 31. jan. 2016 kl. 22:48 (CET)

Offisielt nettsted? Wikidata?[rediger kilde]

Under eksterne lenker står det en linje med følgende: «Artikkelen har ingen egenskaper for offisielle lenker i Wikidata». Javel? Og hva så? Er det av noen som helst interesse for våre lesere? Ulf Larsen (diskusjon) 20. jul. 2016 kl. 18:04 (CEST)

Dobbelt opp. Commons-fungerer ikke lenger siden den er overført til {{Offisielt nettsted}}. Slikt er bare å fjerne.--Telaneo (Diskusjonsside) 20. jul. 2016 kl. 18:05 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 5 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Hillary Clinton. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. jul. 2017 kl. 13:10 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Hillary Clinton. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. jul. 2017 kl. 10:03 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Hillary Clinton. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jul. 2017 kl. 14:48 (CEST)