Diskusjon:Herbert Geicke

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Objektivitet[rediger kilde]

Fremstillingen blander enkle fakta og vurderinger i en stil som ikke er helt leksikalsk, feks:

«Begivenheter som har satt dype spor i lokalsamfunnet. De vonde minnene omfatter også usikkerhet om Gieckes rolle. Blant bygdefolk i Riska har inntrykket festet seg at Geicke nærmest var et uskyldig offer. Det er imidlertid ingen tvil om at Geicke var ein farlig trussel mot Helge Hansen og hans kamerater. Likevel belyser fortellingen knyttet til Giecke-hytta om krigens brutalitet og vanskelige valg for de som sto midt i det og som måtte tas.»

Slutninger av typen «Det er imidlertid ingen tvil om at Geicke var ein farlig trussel....» må ha en avsender, nå presenteres det som et enkelt faktum. Av teksten bør det altså fremgå hvem som fremsetter denne vurderingen feks slik «Ifølge Per Hansens bok er det ikke tvil om at .....» --Vennlig hilsen Erik d.y. 26. apr. 2021 kl. 22:23 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Herbert Geicke. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. jul. 2023 kl. 17:57 (CEST)[svar]