Diskusjon:Herad skule

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kanskje unødvendig å legg til taggen uencyklopedisk når den allerede er merket for sletting, men det er av en grunn: Jeg forstå knapt hva artikkelen snakker om (og jeg har vært lærer). Hva er «demonstrasjonsskole» ? Og hva er «digital portfolio» ? Mappe med digitale bilder? Og når jeg leser en setning som dette: «Sammenhengen mellom læreplanen - målark - elevsamtaler - arbeidsprogram - digital portfolio og samarbeid med heimen er hovedmomenter i modellen.» Det er bla-bla-bla. Beklager om jeg virker ondskapsfull, men her må det skrives forståelig, og ikke noe som en ordfører i ei lita grenn kan finne på si på en god dag. --Finn Bjørklid 23. okt 2006 kl. 20:08 (UTC)

jeg gjetter at d.p. er en eufemisme for classfronter el tilsv. men jeg spent på svaret. --MHaugen 23. okt 2006 kl. 20:18 (UTC)
«Digital portfolio er det samme som digitale mapper.» Hva er digitale mapper? Slik det står beskrevet på skolens hjemmeside ser det ut til å være en vanlig katalogstruktur, der hver enkelt elev har sin egen katalog … nsaa 24. okt 2006 kl. 08:26 (UTC)
Jeg tror de har det samme som oss. Eget sted på nettet der de leverer lekser ol. Classfronter, ja. ϑ Marcus (Simpsons) 28. okt 2006 kl. 10:36 (UTC)

Herad skule[rediger kilde]

Artikkel burde kanskje også flyttes til Herad skule (ref. http://www.heradskule.no/). Per i dag er dette en ren nynorskskole [1]. Egennavn er egennavn, selv om våre målvenner ikke alltid respekterer dette (ref. Framstegspartiet som heter Fremskrittspartiet (bortsett fra lokallag) og bare det.) nsaa 24. okt 2006 kl. 07:06 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Herad skule. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jul. 2017 kl. 13:53 (CEST)[svar]