Diskusjon:Hennes & Mauritz

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Eldre innlegg[rediger kilde]

Redigering 11. des 2006 kl. 01:58 85.165.137.122 er svært tendensiøs, og bør understøttes med referanser om de skal beholdes. –KEBman 11. des 2006 kl. 01:12 (CET)

tendensiøst[rediger kilde]

Ja, eg veit artikkelen er tendensiøs, men når det gjeld HM klarer eg ikkje å halde meg i skinnet. Likevel held eg fram med å påstå at det eg har skrive er ein så sentral side ved dette konsernet, at det må vere med.

Så får det vere opp til andre å leggje til dei meir positive sidene ved HM. Eg ser jo dei òg, men eg blir så provosert over korleis styrtrike menneske tillet seg å undertrykke fattige med tilsynelatande godt samvit.

Helsing Petter Bjellås

Fjernet lite relevante eksterne lenker[rediger kilde]

Wikipedia sikter seg inn mot å utvikle et leksikon, det er ikke en arena for ulike typer aktivisme. Jeg har fjernet noen lenker som jeg ikke kan se har noe konkret med konsernet å gjøre. Dette er et stort selskap etter nordisk målestokk og det hadde vært bra om noen utvidet artikkelen, men en må forsøke å gjøre det så objektivt som mulig. Ulf Larsen (diskusjon) 6. nov. 2015 kl. 20:59 (CET)[svar]

Informasjon om lønn fjernet[rediger kilde]

En IP-adresse fjernet informasjon om lønn til syersker som andel av plagg. Det er kildebelagt ved en artikkel fra Aftenposten. Ulf Larsen (diskusjon) 6. jun. 2016 kl. 07:53 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Hennes & Mauritz. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. mar. 2022 kl. 23:26 (CEST)[svar]