Diskusjon:Harry Braude

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Harry Braude. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. sep. 2017 kl. 10:24 (CEST)[svar]

Dødsårsak[rediger kilde]

Ser det i artikkelen står oppført at Harry "trolig ble slått i hjel av en vakt på ukjent dato (Våre falne oppgir at han døde i gasskammer)". I "den største forbrytelsen" av Marte Michelet står det at siste spor etter Harry er fra sykehuset i hovedleiren i Auschwitz, 6. mai 1943, og at man ikke vet når han gikk bort eller hva som var dødsårsak (han ble aldri erklært død). Gitt at det virker å være mye tvil rundt dødsårsaken, ville det ikke heller være bedre å oppgi i artikkelen at dødsårsaken er ukjent? Dette usignerte innlegget ble skrevet av Yunapjuna (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Ja på en måte, men når dette fremgår av kurrante kilder er det også greit for oss å gjengi opplysningene. --Vennlig hilsen Erik d.y. 28. des. 2020 kl. 16:39 (CET)[svar]