Diskusjon:Hardy-guttene

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Eh, det står "Perry Robinson er en gutt i klassen sammen med Frank og Joe Hardy". For det første er "i klassen sammen med" usedvanlig dårlig norsk. For det andre kan det vel neppe stemme, siden Frank og Joe ikke er like gamle.

Og for det tredje: Kan noen bekrefte/avkrefte at Perry i det hele tatt fortjener å stå på denne lista? Jeg kan ikke huske ham, uten at det nødvendigvis betyr noe.

Sverre.

Kinesiske djunke?[rediger kilde]

Jeg mener å huske at den første boka jeg leste het "Hardyguttene og den kinesiske djunke". Eller no' liknende. Jeg finner ikke denne i lista over "Utgitte bøker i Norge". Jeg finner imidlertid "Nr. 39, 1961. Norsk tittel: Hardyguttene og kameleonmysteriet. Original tittel: The Mystery of the Chinese Junk.", som høres ut som det samme. Hvis noen har oversikt over alternative titler bøkene har vært utgitt under her i landet, hadde det vært fint å fått dem med.

Sverre.

Har aldri sett Hardybøker med alternativ tittel, men Hardyguttene går i samme klasse, dette er forklart gjentatte ganger i de første bøkene med at Frank mistet flere semester eller et skoleår pga. sykdom.

Riktig tittel[rediger kilde]

Jeg ser at Hardy-guttene omdirigeres til Hardyguttene. Skal det ikke være omvendt? Mvh Tpb 2. jul 2009 kl. 01:28 (CEST)

Jo, jeg er enig. Hvis man skal tro boktitlene, så. MHaugen 2. jul 2009 kl. 11:10 (CEST)
Jeg har nå flyttet artikkelen til det vi begge mener er riktig artikkelnavn. Mvh Tpb 2. jul 2009 kl. 15:47 (CEST)

Formateringen av boklisten[rediger kilde]

Det meste av artikkelen består av boklisten, og den ser da utrolig lang og trettende ut. Noen som kan tenke seg å formatere den, kanskje sette den opp i to spalter? Finn Bjørklid 2. jul 2009 kl. 11:15 (CEST)