Diskusjon:Haraldsplass diakonale sykehus

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Store deler av teksten er ordrett hentet fra www.haraldsplass.no. Med mindre det er gitt eksplisitt tillatelse til bruk av denne teksten vil denne delen av artikkelen måtte slettes som brudd på opphavsretten. Finn Rindahl (diskusjon) 15. mar 2012 kl. 20:16 (CET)

Vedr. rettigheter tekster på Haraldsplass[rediger kilde]

Hei Finn og takk for omtanken. Mitt navn er Geir Johannessen og jeg er ansatt som markedssjef ved Bergen Diakonissehjem som bl.a. eier Haraldsplass Diakonale sykehus og høgskole. M.a.o. har jeg alle rettigheter på tekster og bilder (kommer flere som jeg selv ha tatt). Spørsmålet er om det er gunstig at tekstene her på wiki er lik dem på nettsiden eller om det anbefales og gjøre dem litt mer unike for Wikipedia. Ellers er det jo litt nytt for meg å skrive her inne, men det lærer jeg vel etterhvert tenker jeg :). Dette usignerte innlegget ble skrevet av Markedssjefen (diskusjon · bidrag) 15. mar 2012 kl. 20:46 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Flott, det ante meg at det kunne være noe slikt. Men for å være på den helt sikre siden er det fint om du sender en epost til Wikipedia:OTRS, permissions-commons(a)wikimedia.org., hvor du bekrefter at du frigir denne teksten under wikipedias lisensvilkår. Uansett kan teksten med fordel omarbeides - slik den står nå har den et noe uleksikalt preg. Skulle det være noe du lurer på må du gjerne spørre på diskusjonssiden min, det er litt av og på hvor mye jeg er aktiv på Wikipedia, men om ikke jeg er pålogget er det sikkert andre som vil svare. Mvh Finn Rindahl (diskusjon) 15. mar 2012 kl. 21:39 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 5 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Haraldsplass Diakonale Sykehus. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jul. 2017 kl. 10:34 (CEST)[svar]