Diskusjon:Harald Hanche-Olsen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

leksikoninteresse?[rediger kilde]

Jeg er usikker på om man skal ha wp-artikler om alle lærere/forskere ved et universitet. Kanskje har H-O gjort seg bemerket internasjonalt; i så fall bør dette med i artikkelen. Lenken til en artikkel om homøopati i Universitetsavisa er vel ikke helt relevant. Det er også litt uvant - i en så kort artikkel - at gymnaset han gikk på er viet en hel setning. Noen som kan utvide/vurdere denne artikkelen?NAPkjersti 7. sep 2010 kl. 12:00 (CEST)

Normalt er det ikke aktuelt å ha personalhåndboken til institusjonen her. Denne bioen virker i utgangspunktet tynn, siden det ikke er oppgitt hvor ting er publisert.
Anerkjent forskning/banebrytende avhandlinger kan gi relevans - men det må dokumenteres skikkelig. Jeg har ikke fagkunnskap nok til å vurdere gehalt i matematikk, men vil mene at folk dukker opp igjen på et senere tidspunkt, enten ved opprykk (professorer er stort sett sikre kort her) eller ved internfaglig registrerbar anerkjennelse utover innleverte oppgaver.
Slettedebattter ser ut til å gi blandet resultat, uten at jeg helt forstår mekanikken i dem. Bjørn som tegner 7. sep 2010 kl. 12:33 (CEST)
Et lite klikk tar oss til hans hjemmeside, som viser at han er førsteforfatter på en lærebok i matematikk på et internasjonalt forlag, som også er anmeldt i vitenskapelige tidsskrifter. Google Scholar viser flere artikler i matematiske tidsskrift. På Dugnadskontoret finns et prosjekt Wikipedia:Dugnadskontor/Norske_forskere med mål «Sørge for at alle norske universitetsforskere har biografi på Wikipedia». Vet ikke den ene hånden hva den andre gjør? Notabilitet er vel utvilsom, at artikkelen trenger en opprydning er en annen sak.
Det er vel på tide å fjerne merknaden om mulig tvilsom leksikoninteresse. Jeg gjør det NU. NAPkjersti 22. okt 2010 kl. 14:44 (CEST)