Diskusjon:Halvbad

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting i juni 2008, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Halvbad og halvbad[rediger kilde]

Det er litt uheldig sammenblanding av uttrykk og teknikker nå. Det fremstår som ett fenomen, som både anbefales av helsevesenet etter kirurgi, og ble utviklet for lenge siden i India. Om sistnevnte sto det opprinnelig bl.a. «Start med å fylle munnen med vann. Trekk så pusten langsomt inn gjennom nesen.» Dette har ingenting med sittebadet Haukeland anbefaler å gjøre. Kanskje forslaget om flytting til hydroterapi hadde vært noe? For øvrig mangler det fortsatt referanse på selve uttrykket halvbad og hva det defineres som på norsk. Btd 20. jun 2008 kl. 09:34 (CEST)

Halvbad og helbad er helt vanlige utrykk og teknikker. Hva man har i badet og hvordan det gjennomføres er forskjellig ved de forskjellige behandlingene. Bad som terapi er noe annet en at man vasker seg. De som engasjerer seg i artikkelen kan sikkert utbedre den mer enn det jeg har gjort. Det med Asia vet jeg lite om. Definisjonen og mengden av vann er også forskjellig, beskrivelser blir derfor terapiavhengig derfor blir det galt at man skal lage en konkret definisjon. Noen beskriver vann opp til navlen andre til hofter, det er sikkert mange flere også. Harry Wad (HTM) 20. jun 2008 kl. 15:59 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Halvbad. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jul. 2017 kl. 08:52 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Halvbad. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 19. mai 2021 kl. 16:48 (CEST)[svar]