Diskusjon:HV-016

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Diverse[rediger kilde]

Fjernet følgende påstand: "Avdelingen er ikke lengre en internasjonal spesialstyrke(SOF).". HV016 har aldri vært en spesialstyrke. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Znuddel (diskusjon · bidrag) 14. des 2011 kl. 12:03 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Boksen nederst på siden:

Jeg mener at HV016 må fjernes fra denne boksen da 016 ikke er en spesial styrke.

Politiets styrke, Delta, bør også fjernes fra denne boksen, da den ikke er en militær avdeling.

Denne siden bør tagges som 'pågående hendelse'. Og bør oppdateres om nedleggelsen, bestemt av Forsvarssjefen.Znuddel 16. nov 2010 kl. 17:49 (CET)

--

Tilbakestilte redigering som la til Afghanistan som konflikt. HV016 ble kun brukt som bemanningspool av andre avdelinger soom stilte bidrag til internasjonale operasjoner. [1] --Znuddel (diskusjon) 4. nov. 2020 kl. 03:44 (CET)[svar]

Harald Sunde og HV016[rediger kilde]

Det er blitt referert en del påstander i media om at forsvarssjef Harald Sunde skal ha hatt personlig motiver for å legge ned HV016. Disse påstandene bør omtales på ett eller annet vis. Det er uklart om de kan dokumenteres, men på grunn av fremgangsmåten en del involverte har valgt å bruke ovenfor involverte journalister så er det hele såvidt uvanlig at om ikke annet dette bør omtales. — Jeblad 19. feb 2011 kl. 15:56 (CET)

Referanser[rediger kilde]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen HV-016. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 9. jun. 2021 kl. 08:56 (CEST)[svar]