Diskusjon:H5N1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hvorfor fòres folk med feilinformasjon? Det er ingen gode indikasjoner på at H5N1 kan utvikle seg til en pandemi. Noen titalls mennesker forskjellige steder i verden har dødd av dette viruset(!) jeg må si at et slikt vannvittig oppstyr rundt _ingenting_ gjør meg rasende. Media har brukt utallige timer på denne saken, som til stadighet viser seg å være ingenting, og forsvinner like fort som den dukker opp.

Man har mange begrunnelser for at et slags ragnarokk skal bryte ut når som helst, i forbindelse med eksponensiell spredning av H5N1. Ingen holder mål. For eksempel sammenligner man dagens situasjon med 1918. Vel, vel. Da snakker vi siste året av 1. verdenskrig. Denne tiden var preget av sult, død, elendig hygiene, elendige sanitære forold osv. Kanskje ikke så rart at sykdommen brøt ut? Sannsynligheten for at et virus muterer fra en hvilken som helst annen dyreart vil jeg tro er den samme, om ikke adskillig større, med tanke på pattedyr, da de er mye nermere mennesket genetisk sett. Som sagt: jeg er rasende.

Det er flere grunner til at fuglevirus kommer i søkelyset. 1: Hvilke nyheter selger? Og hvorfor ikke blåse opp noe som ikke finnes? Den frie pressen kjenner ingen grenser. Det må nevnes at slike trender i nyhetsbildet, er et mye større problem i USA, enn i Europa. 2: Skape frykt. Holde befolkningen under kontroll. La dem fokusere på "ingenting", slik at "nyheter" som virkelig trenger oppmerksomhet ikke slipper til. 3. Legemiddelindustri og andre markedskrefter, som kan tjene store penger.

Jeg blir kvalm av å tenke på all den fuglen, som TOTALT meningsløst har blitt brent opp uten grunn. her snakker vi sløsing og galskap i stort format. Om 10år kan jeg si: Forbanna idioter som lot dere skremme av en oppkonstruert sak. Herrejesus, folk er noen naut. Av og til har hundrevis av millioner mennesker feil. Så uendelig feil. Jeg kunne skrevet adskillig mer, men det er sent.