Diskusjon:Gymsokk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

En anonym bruker legger inn peker direkte til en svensk artikkel i denne artikkelen. Jeg synes ikke noe særlig om det; det bør heller brukes interwiki eller en peker under, i stedet for å legge slikt i teksten så det ser ut som om man finner en artikkel på norsk. Jeg har allerede endret det en gang, og vil gjerne at noen annen vurderer dette. Cnyborg 14. apr 2005 kl.21:49 (UTC)

Det er IMHO en liten uting, ja, det bør heller legges inn som en lenke under Eksterne lenker eller brukes interwiki. Det kan også føre til lettere forvirring i enkelte tilfeller, eksempelvis Wikipedia:Portal som lenket til danske versjoner før. Jeg så det ikke med en gang, og holdt på å begynne å oversette sider på da: til norsk. Det hadde vært populært. :-) – Sunny256| 14. apr 2005 kl.21:58 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Gymsokk. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. mar. 2021 kl. 20:12 (CET)[svar]