Diskusjon:Greverud

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

«Greverud er et sted i Oppegård kommune» Hva betyr «et sted»? En flekk på kartet, en samling hus, boligområde, vegkryss, eller en landsby som den engelske artikkelen antyder? --Finn Bjørklid (diskusjon) 17. aug 2012 kl. 15:43 (CEST)

Wikipedia definerer "tettsted": "I daglig bruk anvendes ordet tettsted om en tettbebyggelse som ikke er stor eller betydningsfull nok til å kalles by, men som likevel klart skiller seg ut fra landsbygda som en tettbebyggelse. I dagligspråket er verken avstanden mellom husene eller det nøyaktige innbyggertallet avgjørende for hva vi kaller et tettsted." Greverud er definitivt en tettbebyggelse, er ikke stor nok til å kalles by, og skiller seg klart ut fra gårdene ("landsbygda") og skogen rundt. Så jeg tenker vi bytter ut "sted" med "tettsted". --joreberg 17. aug 2012

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Greverud. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. jul. 2017 kl. 00:33 (CEST)[svar]