Diskusjon:Grayanotoksin

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Litt om grayanotoksin[rediger kilde]

Giftige planter (her i forhold til småfe) Friske planter av Rhododendron (Ericacea spp.) Virkningsmekanisme: Inneholder andromedotoksin (grayanotoksin, acetylandromedol). Toksinet medfører blodtrykksfall, respirasjonsvansker og påvirker sentralnervesystemet Akutte symptomer: Sekresjon, brekning, kolikk, pustevansker, koma. Død etter flere dagers sykdom Behandling: Symptomatisk. Ventrikkeltømming, varme omgivelser. 70-100 mg morfin subkutant. 91 12. sep 2007 kl. 00:06 (CEST)

Slutter meg til her. Har sett litt på artikkelen, og bedt Reodor ta en titt. Han er lege. Det som vil være fint om du tar med neste gang er lenke til engelsk artikkel (om du oversetter) og omdirigeringer fra andre navn som giften også kan ha. Kategorisere er jeg ikke flink til, så jeg merket den {{ukategorisert}}. Følg med den, og spør evt. Reodor eller andre om det er noe som er utydelig. Ok? Lykke til! C 13. sep 2007 kl. 17:17 (CEST)
Ja, det skal jeg gjøre. Jeg vet ikke hvordan man katogoriserer ting, så jeg lot det være. Skal legge inn lenke til Engelsk wiki jeg! Ninin 13. sep 2007 kl. 17:33 (CEST)
Hei. Jeg har forandret litt etter å ha tittet på den engelske artikkelen. Der var et fint diagram over molekylstrukturen som hadde passet fint. Jeg har litt problemer med flytting av bilder etc til Commons så jeg håper noen andre får til det. Jeg må innrømme at dette var et giftstoff jeg ikke kjente til fra før. --Reodor 13. sep 2007 kl. 22:36 (CEST)