Diskusjon:Glock

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Glock 35[rediger kilde]

Glock 35 erstattet ikke glock 34, men er en pistol som i likhet med glock 34 spesielt laget for IPSC (praktisk skyting), bare i et annet kaliber. Glock 34 og 35 er like, men i to forskjellige kaliber.

Bilder i artikkelen[rediger kilde]

Jeg forsøkte å legge inn noen bilder av ulike modeller på høyre side i artikkelen, det ble tilbakestil av bruker KEN med begrunnelse at bilder burde ligge under artikler om de enkelte pistolene. De må gjerne ligge der også, men ser ikke noe problem med at de også ligger her. Så jeg forerslår vi har et billedgalleri til høyre. Ulf Larsen 25. des 2007 kl. 10:35 (CET)

Synes det er en dårlig ide da GLOCK er et firma med et stort utvalg i produktlinjen. Hadde artikkelen KUN omhandlet GLOCK pistoler ville jeg til børs være enig, men artikkelen handler som nevnt om firmaet. Om man ønsker derimot å legge bilder under de enkelte sidene som omhandler de forskjellige pistolene så er det en annen ting, mener jeg. I tillegg synes jeg et er unødvendig å legge inn bilder da det er lenke til GLOCK pistol-galleri på Wikipedia Commons i slutten av artikkelen. --KEN 25. des 2007 kl. 15:29 (CET)
Det fremkommer ikke av artikkelen slik den står nå at GLOCK produserer noe særlig annet enn pistoler, og jeg vil gjette at pistolene står for 90% eller mer av omsetningen? På Commons finnes et bilde av en kniv, og selv har jeg en feltspade vunnet på ett eller annet IPSC-stevne på 90-tallet liggende en plass. For min del kan det gjerne være bilder av noen pistoler, kniven, og evt. andre produkter i artikkelen, generelt bør det være bilder i alle artikler. At det er en lenke videre til Commons spiller ingen rolle. Jeg kan se om jeg finner spaden og ta et bilde av den, så blir det iallefall tre forskjellige produkter. mvh, Apple farmer 25. des 2007 kl. 21:42 (CET)
La til noe mer informasjon om GLOCK sin produksjon av forskjellige artikler. --KEN 25. des 2007 kl. 23:46 (CET)
La til noen bilder, en kniv under det nye avsnittet om kniv, og noen pistoler under avsnittet om pistolmodeller. Slik det er gjort nå skilles det litt i produksjonen og ikke gir en enstydet bilde at GLOCK er kun pistoler. --KEN 26. des 2007 kl. 00:09 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Glock. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jul. 2017 kl. 03:19 (CEST)[svar]