Diskusjon:Glenn Beck

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Vektproblemer?[rediger kilde]

Her synes jeg det gis skremmende mye vekt til Hitlerjugend-uttalelsen. Dette er en relativt liten hendelse i Becks biografi og fortjener ikke 50% plass i denne artikkelen. Dette er ikke Wikipedia for Norge, så selv om dette har skapt mye teater her bør ikke dette gis ekstra plass. Jeg foreslår at vi skjuler (<!-- -->) teksten inntil artikkelen reflekterer hele Becks offentlige karriere. Eisfbnore 5. aug 2011 kl. 10:37 (CEST)

Se Glenn Beck#2011 Norway attacks og artikler på andre språk. Dette er nok litt mer enn lokale øyebrynshevinger i Norge. — Jeblad 5. aug 2011 kl. 10:53 (CEST)
Enig med Jeblad, kommentarene om AUF har vært en stor sak internasjonalt med masse medieomtale. Jeg ser at en bruker (sympatisør?) nå har slettet all informasjon som ikke er positiv. Det burde selvsagt være helt uakseptabelt. Den engelske artikkelen inneholder både en diskusjon av hans påstander om at AUF er som Hitlerjugend, og nevner at han oppfattes som konspirasjonsteoretiker mm. av mange. Lukademi 16. aug 2011 kl. 01:07 (CEST)
Enig med Jeblad og Lukademi. Uttalelsen går langt utover Norge, snarere handler den i bunn og grunn mer om journalistiske nivå og faktasjekk hos ham som amerikansk journalist. Ikke om Norge. PaulVIF 17. aug 2011 kl. 09:40 (CEST)
Jeg sier ikke at informasjonen ikke skal inkluderes, jeg sier bare at den ikke bør gis for mye vekt. Artikkelen på enwp har fullt utbygget biografi og domineres ikke av denne hendelsen. Les en:WP:RECENT og WP:BLP. Eisfbnore 17. aug 2011 kl. 16:08 (CEST)
Da er det bare å bygge ut de delene en mener er svake, ikke stryke annet relevant stoff og gjøre også den delen svak. PaulVIF 17. aug 2011 kl. 19:58 (CEST)

Glenn Beck. Hitler Jugend.[rediger kilde]

Det står ytterst lite i artikkelen som beskriver Glenn Beck. Det meste overlates til leseren selv å bedømme. Når det kun er èn uttalelse som er verdig å komme på trykk, er det rimelig at hans engasjement for at nye generasjoner ikke skal gjenta historiens grusomheter, så som Holocaust, blir bekjentgjort. Å påstå at mannen er fascist fordi han går i rette med AUFs antisemittiske overtone, blir helt feil. At han manglet takt og tone, blir en helt annen sak. Kjevle 16. nov. 2020 kl. 16:19 (CET)