Diskusjon:Glenn André Viste Bøe

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 11. november 2015, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Hei

Dette er ikke en tulle side, testside eller forsøk på vandalisme. Men en helt ny wikipedia skribent som forsøker å lage en wikipedia artikkel om en kommende foretningsmann med stor suksess som kun 23åring. Å slette siden før jeg rekker å skrive ferdig er dumt, man mister litt av lysten til å bli med i wikipedia dugnaden. Det er jo sant, og ikke bare søppel, så ser ikke grunn til å umiddelbart slette siden, anbefalt sleting, en diskusjon før det gjøre hadde vært fint.

Å jeg beklager jeg ikke er logget inn, autologin har ikke fungert, beklager det.

--2001:4642:5B25:0:694E:C2A0:C82C:3538 7. nov. 2015 kl. 10:38 (CET)[svar]

Nå er det sånn at først blir man berømt (utover lokalmiljøet), og deretter blir det artikkel på Wikipedia. 23-åringer er sjelden Wikipedia-stoff. mvh, --Apple farmer (diskusjon) 7. nov. 2015 kl. 10:42 (CET)[svar]

Er helt enig med deg Apple farmer, at det ikke fortjenes masse artikler om 23-åringer, men årsaken til akkurat denne 23åringer, er fordi han er spesiell, hvor mange norske 23åringer har klart å vinne pris for verdens beste temapark (når man konkurrerer med Sigflax og walt disney park osv) man blir så berømt at man får tilbud om å arbeide i Dyrepark i Sverige(som er verdens største på nordiske dyr), som COO / driftansvarlig. Har klart å gjøre Kongeparken anerkjent i det internasjonale tivoli/park miljøet, får disney cruise til å komme til Stavanger for en ting; Kongeparken.

Leksikon skal handle om aktuelle ting, men også enkelte smale saker men som alikevel kan være interessant. Han blomstrer, og når holder også Skånes Djurpark til å bli internasjonal anerkjent, han er som en tryllestav, alt han jobber med blir vellykket. Svært dyktig forretningsmann og skuespiller.

Han har også hatt en fremtreden rolle i den norske Filmen kompaniorheim, du regner han gjærne som lokalhelt, men det skyldes at det norske film industrien er liten, og da blir det ofte lokalt.

(må på jobb nå, men lar du siden være online til søndagskveld, skal jeg få skrevet en bra wikipedia artikkel i løpet av helga, så får vi se da om den er verdt plass er på wikipedia.) --2001:4642:5B25:0:694E:C2A0:C82C:3538 7. nov. 2015 kl. 10:52 (CET)[svar]

"Stage manager"[rediger kilde]

Er "stage manager" en yrkestittel på norsk (eller svensk)? Mvh Erik d.y. 26. nov. 2015 kl. 23:50 (CET)[svar]

Ja. --- Løken (diskusjon) 27. nov. 2015 kl. 00:08 (CET)[svar]
Jeg trodde faktisk det var fjas. --Mvh Erik d.y. 27. nov. 2015 kl. 10:55 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Glenn André Viste Bøe. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 14. apr. 2019 kl. 14:32 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Glenn André Viste Bøe. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 26. feb. 2022 kl. 00:18 (CET)[svar]