Diskusjon:Gjermundshamn

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Gjermundshavn er et lite sted. det er kanskje ikke allverden som kan skrives om det. Men at det i seg slv skal være grunn til sletting finner jeg urimelig. Det eksisterer jo vitterlig selv om man prøver å skjule det i Wikipedia. Det kan når som helst dukke opp en eller annen med kjennskap til stedet som kan utvide stubben. At Wikipedia skal utvikle seg ved å gå baklengs finner jeg underlig. --Frode Inge Helland 4. feb 2007 kl. 16:07 (CET)

Har merket den på nytt slik at den blir stående ei uke til ;) Noorse 4. feb 2007 kl. 16:21 (CET)

Meningsløs sletting.[rediger kilde]

Stedet er en del av Hatlestrand i Kvinherad og er et et viktig knutepunkt i sambandet i Hardanger og særlig for turisttrafikken i sommertiden. Er nå i kontakt med flere fra lokalmiljøet for å få orden på dette. Hvis det å slette informasjon er ansett å være et av utviklingen av WP, så er der noen som har misforstått ganske kraftig. En sletting før ovennevnte er klarlagt anser jeg som dum og destruktiv og vil bli tatt opp på tinget. --Frode Inge Helland 4. feb 2007 kl. 23:25 (CET)

Nå nå, ta vare på teksten og utvid den i eget tempo. Hvis den i mellomtiden er slettet kan du bare opprette den på nytt. Er artikkelen passe innholdsrik vil den bli stående uten protester. --Finn Bjørklid 4. feb 2007 kl. 23:34 (CET)
Det er ikke bløff, Finn. Jeg skyter på alt som rører seg! Pang! --Frode Inge Helland 6. feb 2007 kl. 13:59 (CET)