Diskusjon:General Dynamics F-16 Fighting Falcon/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det virker litt tilfeldig hvilke artikler som blir anbefalt synes jeg.[rediger kilde]

Artikkelen om B-36 er anbefalt, selv om den er full av feil, mens denne som er langt bedre, riktignok er det et par feil, noen unøyaktigheter og den burde kanskje vært skrevet litt mer ryddig, ikke holder mål? Yngve Jarslett 21. mai 2010 kl. 18:16 (CEST)[svar]

navnet ?[rediger kilde]

bare tull at denne skal hete «Lockheed Martin F-16 Fighting Falcon». Den burde hete F-16. Ingen, absolutt ingen! skriver eller sier Lockheed Martin F-16 Fighting Falcon.Ezzex 12. apr 2010 kl. 17:20 (CEST)

Tja.. Fordi at? Her er det vel snakk om et offisielt navn, og ikke hva folk sier i dagligtale. Såvidt jeg forstå er flyet mest kjent i USA, blant de som faktisk flyr det, som 'Viper' - skal vi kalle artikkelen Viper i stedet? Eller det offisielle kallenavnet "Fighting Falcon"? Hva med flyet Supermarine Spitfire? Skal artikkelen bare hete Spitfire? At artikkelen heter noe "langt" noe, gjør ikke så mye, så lenge en har gode omdirigeringer til den. Om folk søker på F-16 her, finner de artikkelen, og får samtidig info om hva flyet offisielt heter. At produsenten også nevnes i artikkeltittelen, ser jeg ikke på som noe problem. Sindre Skrede 14. apr 2010 kl. 22:28 (CEST)