Diskusjon:Geir Ove Kvalheim

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Lenken til "Taxi (TV-serie" peker til en serie fra 60-tallet med Henki Kolstad, det er vel neppe der Kvalheim har hatt en rolle...

Denne "artikkelen" bør slettes. Personen som omtales har skevet den selv.

Den trenger uansett en opprydning og er merket deretter, og når det er gjort kan man vurdere om det er nok igjen til at det er en skikkelig artikkel. Cnyborg 18. nov 2006 kl. 03:09 (CET)


Er det ikke på tide å fjerne denne teksten? Geir Ove Kvalheim er ikke leksikonverdig.

Fra artikkelen[rediger kilde]

«NØTTERØY: Liv Haugen fra Tandstadåsen topper nominasjonskomiteen i Nøtterøy Arbeiderpartis forslag til liste for kommunevalget 2007. [...] 10. Geir Ove Kvalheim» [1] eller er det en navnebror? nsaa 21. jun 2007 kl. 00:28 (CEST)

Usikker. Bra du tar det opp! Mr. Hill 21. jun 2007 kl. 01:03 (CEST) Det finnes to GOK, en i Bergen og en i Holmestrand i følge Telefonkatalogen.no Mr. Hill 21. jun 2007 kl. 01:06 (CEST)
Siden vår man bor i Bergen, antar jeg at det er navnebroren. nsaa 21. jun 2007 kl. 01:14 (CEST)
Du har oddsen på din side - skal vi fjerne alt under Tillitsverv i organisasjonslivet? Mr. Hill 21. jun 2007 kl. 01:27 (CEST)

Hva med å ta bort hele siden? En statistrolle i Kodenavn Hunter medfører vanligvis ikke omtale i leksikon.

Siden er vist låst for redigreing. Noen oppdatereinger kunne vært på sin plass. Blant annet noe om salg av falske Hamsun dokumenter.

Åpnet denne etter noen års beskyttelse. Håper det holder. --Frodese 22. jul 2010 kl. 21:33 (CEST)

Opplysningen om at han har utdannelse fra Skrivekunstakademiet ser ikke ut til å stemme: http://www.skrivekunst.no/internt/studentar/tidlegare-studentar/

Det kan hende han har gått et helgekurs, men det det blir feil å betegne det som 'utdannelse'.


Litt googling på navnet hans gir ingen opplysninger om produksjoner han har regissert, og ingen andre skusespiller referanser enn en bitte liten rolle i en episode av "Kodenavn Hunter". Jobber man som regissør eller skuespiller så setter det en del spor på internet. Er hele artikkelen en bløff? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.202.169.134 (diskusjon · bidrag) 16. okt 2010 kl. 21:27 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Hei du. Fikk noen tips om at denne siden har gjennomgått mange rare endringer. Jeg har ikke opprettet den selv, og for min del må dere gjerne slette den. At dere har fjernet referansene til min svarkronikk i Aftenposten på beskyldningene mot meg, er jo en merkelig form, og lite egnet til å gi eventuelle lesere en balansert fremstilling og mulighet til å sette seg inn i sakens kompleksitet - og det er vel stikk i strid med hva som er leksikas intensjon?

Jeg var elev ved Dramatikerlinjen ved Statens Skrivekunstakademi i 1994 med Erling Kittelsen som lærer. Siden jobber jeg i mange år som regissør i Jo Vestly Produksjon, og gjorde mange oppdrag for NRK, TV2, TVN, Fenris Film, Applaus Film & TV, etc. Jeg spilte politimann i Kodenavn Hunter, jeg spilte gammel kalssekamerat av Jon Øigardens karakter i Belrinerpoplenes sesong 2, og jeg har roller i tre kommende NRK-serier, Schmokk, Taxi og Erobreren. Ser ut til at dere har fjernet en referanse til at jeg er skuespiller? Vel, dere må gjerne herje videre med alle mulige merkelige krumspring, men i anstendighetens navn burde vel selve Wikipedia være nogenlunde etterrettelig?

Med vennlig hilsen

Geir Ove Kvalheim Dette usignerte innlegget ble skrevet av 195.1.29.61 (diskusjon · bidrag) 23. mar 2011 kl. 14:47 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Geir Ove Kvalheim. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jul. 2017 kl. 00:51 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Geir Ove Kvalheim. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 11. jun. 2023 kl. 07:26 (CEST)[svar]