Diskusjon:Fremskrittspartiets landsmøte 1994

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Anbefalt artikkel Fremskrittspartiets landsmøte 1994 er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Leksikonartikkel?[rediger kilde]

Jeg har litt vanskelig for å se at dette er noen leksikonartikkel. Både språk og innhold er problematisk. — Jeblad 3. okt 2010 kl. 18:53 (CEST)

Okei. Jon Harald Søby 6. okt 2010 kl. 13:04 (CEST)
Artikkelen fremstår noe merkelig. Den har et nokså høyt innhold av weasel words, men de slår ikke entydig i en retning. Derimot virker det som de gjennomgående brukes for å eskalere påstander og hendelser. Istedenfor å formidle et nokså ordinært landsmøte i et politisk parti så blir alle ståsteder eskalert i alle retninger slik at landsmøtet (og partiet) fremstår som mer turbulent enn det som er realitetene. Fremskrittspartiet er på mange måter en sirkusartist i norsk politisk landskap, med hyppige politiske skifter i alle mulige (og umulige) retninger, men denne artikkelen får partiet til ikke bare å fremstå som en sirkusartist i trapeskunst, men som en klovn. Tilsvarende artikler kan skrives om nokså mange av landsmøtene til samtlige av partiene på Tinget og man kan lure på hva som er motivasjonen til å ta for seg nettopp dette partiet og dette landsmøtet.
La meg presisere at jeg aldri har stemt på Fremskrittspartiet, jeg synes de er litt for mye trapesartist til at jeg føler meg komfortabel med dem, men jeg har store betenkeligheter med denne artikkelen. — Jeblad 10. okt 2010 kl. 01:31 (CEST)