Diskusjon:Fredrik Reinfeldts regjering

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Flytte denne til Fredrik Reinfeldts regjering jfr. Jens Stoltenbergs andre regjering? Mvh Røed (d · en) 6. okt 2006 kl. 19:41 (UTC)

Har ingen sterke meninger om det, annet enn at det såvidt meg bekjent er kun én Reinfeldt, og hittils kun én regjering under hans ledelse, tittelen blir således konsis, men samtidig presis. Men som sagt - er det flere som synes det samme som deg, så har jeg ingen sterke følelser for hverken det ene eller det andre. --Lipothymia 6. okt 2006 kl. 21:34 (UTC)
Dersom det er en etablert praksis i forhold til kabinettnomenklatur så er det vel greit å følge den. __meco 6. okt 2006 kl. 21:36 (UTC)

Christopher Hornsruds regjering brukes om en som bare har en regjering, så flytter den dit. tror det også kan vurderes å benytte samme mal som i Kjell Magne Bondeviks første regjering. Mvh Røed (d · en) 7. jan 2007 kl. 16:46 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Regjeringen Reinfeldt. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 14:36 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fredrik Reinfeldts regjering. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. sep. 2017 kl. 01:07 (CEST)[svar]