Diskusjon:Fredrik Jensen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
  • "Han er fortsatt nasjonalsosialist og angrer ikke sine handlinger under krigen og påberoper seg ren samvittighet. Han har i etterkrigstiden hatt nære bånd til nynazistiske bevegelser og høyreekstreme personer i hele Europa, med hovedvekt på Spania." Jeg kan ikke se fra noen kilder at han fortsatt skal være nasjonalsosialist. Det står jo vitterlig i Dagbladetintervjuet at han ikke lenger regner seg som nazist. Heller ikke kan jeg se dekning for at han skal ha bånd til "nynazistiske bevegelser [...] i hele Europa". Torje 6. jun 2007 kl. 10:03 (CEST)

Selv om man ikke skal unnskylde eller rettferdiggjøre nazistenes handlinger under 2. verdenskrig, er det i en slik sak viktig å få frem de faktiske forhold, og ikke la seg avspore av sine egne følelser og ideologiske overbevisninger.

Det er også viktig å skille mellom frontkjemperne og nazistenes handlinger i forhold til jødeutryddelsen. Mange av de som var frontkjempere gjorde dette som en ren motstand mot kommunismen (uten at dette nødvendigvis er en referanse direkte til Frederik Jensen).

Men vi kan ikke kjøre intervjuer i artikkelen. Plutselig er det blitt så mye stoff om Jensen, men artikkelen her er eldre enn dette. Om han fortsatt er nasjonalsosialist eller ei er heller ikke hovedpoenget med oppføringen, knapt et poeng i det hele tatt. --PaulVIF 6. jun 2007 kl. 11:39 (CEST)

Knapt et poeng i det hele tatt? Latterligste jeg har hørt! Idiotiske Wikipedia!--80.213.59.33 12. jun 2007 kl. 23:12 (CEST)

Nå burde man kanskje ikke bry seg med å kommentere anonyme innlegg, men Fredrik Jensen er interessant i forhold til krigshistorien og hva han bedrev med under andre verdenskrig. Uten dette hadde han knapt vært notabel, uansett hva han måtte ha av oppfatninger på sine gamle dager. --PaulVIF 12. jun 2007 kl. 23:15 (CEST)

Referanse[rediger kilde]

Det bør påføres faktiske referanser, ikke bare i dagspressen [1]!?nsaa 12. okt 2007 kl. 12:49 (CEST)

ja, det bør, men det er det som er nyhetssaken. At han ble satt under politietterforskning. --PaulVIF 12. okt 2007 kl. 13:41 (CEST)
Referansene som nå er påført er ikke konkrete nok. De er i praksis verdiløse slik det fremkommer i dag. nsaa 9. jul 2008 kl. 00:30 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Fredrik Jensen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 21:14 (CEST)[svar]