Diskusjon:Frans Widerberg

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Kanskje bedre å kalle ham for Frans Widerberg! Se: for mer. --Finn Bjørklid 7. sep 2005 kl.00:43 (UTC)

Men hva er det som er korrekt? Bør ikke den korrekte stavemåten være avgjørende, og så legge inn redirects fra de vanlige, eller feilaktige?. --Bruker:Profero 7. sep 2005 kl.01:37 (UTC)

Begge deler er nok egentlig riktig, han er døpt Frantz Gustav, men kaller seg Frans --Bruker:Davidwhowden.David Widerberg Howden 28. apr 2009 kl. 16:20

Hvis jeg har forstått reglene, er det rett å bruke det mest kjente navnet til artikkelen, gi opp andre, inklusive fullt navn - og bruke de øvrige som omdirigeringer etter behov. Kunstnere er oftest mest kjent under sine kunstnernavn, jfr. Pablo (masse døpenavn) Picasso. Ellers tror jeg nok artikkelen ikke ville bli dårligere, om en del utstillinger ble sløyfet. Jeg la inn et par bøker jeg har i hylla, samt litt derfra, men overlater resten av skrivningen til slekta. Bjørn som tegner 28. apr 2009 kl. 19:38 (CEST)

Har satt på plass kildehenvisninger nå, men hvis det ikke er bra nok, så kan jeg sikkert finne dokumentasjon. Bruker:Davidwhowden 3. Oktober 2009 17:23

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Frans Widerberg. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 20:36 (CEST)